Running Nu
Call Us Free: 1-800-123-4567

Over Running Nu

Hardlopen is een persoonlijke ervaring. Iedere loper heeft zijn eigen doel, brengt zijn eigen situatie mee, en heeft zijn eigen wensen. Elk mens is uniek, elke hardloopervaring is uniek. Vanuit deze filosofie wil ik mensen begeleiden. Dat betekent een persoonlijke aanpak, op maat gemaakt, naar de omstandigheden, doelen en wensen van de atleet.

Over Mark de Boer

Ik begon met hardlopen ergens in de jaren tachtig, en deed wat jaartjes kwart-triatlons. In 1988 liep ik als negentienjarige mijn eerste marathon, in 1990 mijn tweede. Na een intermezzo van enkele jaren vol andere sporten keerde ik in 1998 weer terug naar het hardlopen. Inmiddels is het een levenswijze geworden. De marathon gaat tegenwoordig rond de drie uur en ik loop bij tijd en wijle afstanden langer dan 42195 meter. Al mijn opgedane ervaring in meer dan zestig (ultra)marathons, mijn liefde voor het lopen en mijn kennis van het trainersvak wil ik graag delen.

"De finish is niet het einde van het lopen..." (Ultraloper Jan Knippenberg)